Mineralogie

Met mineralogie kan men zo natuurlijk werken dat de make-up bijna niet zichtbaar is en je een zeer natuurlijk resultaat verkrijgt want less is more!

Mineralogie gebruikt de beste ingrediŽnten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid, de kans op allergische reactie is vele malen minder, en Mineralogie-producten beschermen tegen UV-schade.

Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste Ė farmaceutische Ė kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid. . De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliŽn. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet.

Mineralogie-producten zorgen tegelijk voor een prachtige, intense kleuren. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.